skip to Main Content
Training

Training

De meesten van ons hebben geleerd dat papier milieuvriendelijker is dan plastic, dat je groente en fruit beter zonder verpakking kunt kopen, dat gerecycled beter is dan nieuw en dat voordeelverpakkingen minder milieubelastend zijn dan portieverpakkingen. Maar is dit allemaal wel zo?
Lees meer
Onderzoek

Onderzoek

Onderzoek verrichten vormt de kern van onze activiteiten. In ons eigen laboratorium doen wij materiaalanalyses en bepalen we de milieu-impact van uw verpakkingen en disposables. De resultaten ervan geven u als ontwikkelaar, producent, gebruiker of aanbieder inzicht over het milieueffect van uw verpakkingen.
Lees meer
Innovatie

Innovatie

Vernieuwing is de basis voor alle groei en ontwikkeling. Bij elke onderneming hoort innovatie dan ook hoog op de prioriteitenlijst te staan. Immers, onze samenleving ontwikkelt zich razendsnel en kennis, inzichten en technieken veranderen mee. Voor The LCA Centre zelf is innovatie daarom een fundamentele pijler.
Lees meer
Consultancy

Consultancy

De ideale verpakking voor een product is niet zomaar gevonden! U heeft nogal wat keuzes te maken. Zo moet de verpakking functioneel en veilig zijn, gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk, informatief en betaalbaar. Hij moet voldoen aan wet- en regelgeving en het liefst ook ergonomisch en duurzaam zijn.
Lees meer
Back To Top