skip to Main Content
Consultancy

Consultancy

De ideale verpakking voor een product is niet zomaar gevonden! U heeft hierbij nogal wat keuzes te maken. Zo moet de verpakking functioneel en veilig zijn, gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk of zelfs origineel, informatief en betaalbaar. Hij moet voldoen aan wet- en regelgeving en het liefst ook ergonomisch en duurzaam zijn.

Hulp en ondersteuning

Naast onderzoekscentrum is The LCA Centre tevens een kenniscentrum. Wij helpen u bij al uw vragen over verpakkingen en het milieu en doen aan ‘trouble shooting’ voor uw bestaande en nieuw te ontwikkelen verpakkingen. Worstelt u met bepaalde aspecten van uw verpakking? Wij bieden hulp bij het oplossen van verpakkingsgerelateerde klachten, zoals een verpakking die ineens sneller breekt of folie die plots anders aanvoelt dan voorheen.

Gefundeerde keuzes

Ook geven wij advies over de wetgeving rondom verpakkingen en het milieu. En omdat wij weten hoe belangrijk een inspirerend en waarheidsgetrouw verhaal is, ondersteunen wij u bij het formuleren van een duurzaam verpakkingsbeleid en milieuclaims over uw verpakking. Zo weet u zeker dat uw keuzes goed onderbouwd zijn en dat u beslagen ten ijs komt.

Advies nodig?

Kennis is er om gedeeld te worden. Dit doen wij graag! Loopt u tegen verpakkingsvraagstukken aan en heeft u advies nodig? Grote kans dat wij u snel verder kunnen helpen. Neem meteen even contact met ons op.

Back To Top